JMS E-bike 2018-03-07T14:48:45+00:00

Elektrische vouwfietsen met ultiem comfort

JMS Compact & Vouw E-bikes

De ideale vouw fiets!

JMS is een maakt premium elektrische vouwfietsen met hoogwaardige onderdelen zoals Shimano naafversnellingen, gel zadel, LCD-Display.

Voor in het OV tot op de boot

De vouwfiets staat bekend als een populair vervoersmiddel om mee te nemen in het openbaar vervoer. Door het grote comfort zijn de elektrische vouwfietsen van JMS echter ook zeer geschikt om mee te nemen op de boot of in de auto en lekker lange fietstochten te maken door de natuur. Met accupakketten tot 520 Wh kunt u zonder opladen tientallen kilometers rijden.

Mijn mening

Wat mij als eerste opvalt is de compactheid van de fietsen. Toen ik op de fiets zat was ik verbaast over hoe ergonomisch de fiets zit. Overigens kan het zadel en stuur met de hand gesteld worden. De eerste rit reed ik in economische stand, toen ik ging fietsen viel mij op dat de fiets veel kracht heeft. Bovendien is de fiets heel stabiel door het lage zwaartepunt. De fietsen hebben 3 standen Low, medium en high. De fietsen zijn licht van gewicht dat is handig voor als de fiets de trein, metro of auto in moet. Ik heb nog nooit zo’n goede vouwfiets gereden met zoveel kracht. Heerlijk voor woon werk verkeer of voor vakantie.

*Sven Verburg