URBN IKI

Omdat kwaliteit een van de belangrijkste argumenten is in het aankoopbesluit van jonge ouders, is hier ook extra aandacht aan besteed. De kinderfietsstoeltjes zijn van Japanse kwaliteit en is door het onafhankelijke Duitse instituut TUV getest en goedgekeurd volgens de veeleisende norm EN14344.

Urban Iki

Hip en betaalbaar, dat is Urban Iki! Dit voorjaar is urban Iki de verrassende nieuwkomer in de markt van kinderfietsstoeltjes. Een nieuw merk van de Japanse marktleider in kinderfietszitjes OGK. Met een andere aanpak stappen zij de Benelux markt in.

 

Om dit te bewerkstelligen, werd twee jaar geleden een Nederlandse vestiging van OGK opgezet. Ervaren kenners van de fietsmarkt en de consument werken hier aan de basis van Urban Iki. Samen met Nederlandse ontwerpers kwamen invloeden van Dutch Design en esthetische waarden uit Japan terug in het ontwerp. De merknaam Urban Iki verwijst hiernaar.
Exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

Het resultaat is een stijlvol vormgegeven fietsstoeltje met elegante belijning en verfijning in elk detail. Niets is standaard aan Urban Iki. Zo siert een Japans waaierpatroon de buitenkant van het stoeltje en is het gordelmateriaal niet standaard zwart, maar uitgevoerd in een blend van grijstinten. De paddings en zitting zijn voorzien van comfortabel rubber. De Urban Iki kinderstoeltjes zijn verkrijgbaar in vier unieke kleuren. Bincho Black, Aotake Mint Bleu, Sakura Pink en Shinju White. Deze stijlvolle kleuren weerspiegelen  het Nederlandse design met een Japans tintje.